15 Αυγούστου, 2020
Top News

Χαιρετισμός του ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη στην εφημερίδα «Θέμα Χαλκιδικής» για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την δέκατη επέτειο λειτουργίας και ουσιαστικής προσφοράς στην ενημέρωση της Χαλκιδικής, της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Θέμα Χαλκιδικής».
Η επί δέκα ολόκληρα χρόνια δραστηριοποίηση στον χώρο του Τύπου της συγκεκριμένης εφημερίδας, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στους ανθρώπους της περιοχής αυτής της Βόρειας Ελλάδος.

 

Η Χαλκιδική άλλωστε είναι γνωστή για το πλήθος των καλλιεργειών της και την παραγωγή εμβληματικών αγροτικών προϊόντων της πατρίδας μας.
Το ελαιόλαδο, οι  βρώσιμες ελιές, το μέλι, το κρασί, το τσίπουρο, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα ψάρια και τα θαλασσινά, αλλά και τα παραδοσιακά γλυκά και τα τυροκομικά προϊόντα καταδεικνύουν τη βαρύτητα που έχει η περιοχή σε επίπεδο πρωτογενούς τομέα και αγροδιατροφής.

 

Το «Θέμα της Χαλκιδικής» συμβάλλει αποφασιστικά επί μία ολόκληρη δεκαετία προς την κατεύθυνση της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Αγρότες, μελισσοκόμοι και αλιείς της περιοχής μπορούν να υπολογίζουν στη σημαντική βοήθεια του τοπικού Τύπου για την ανάδειξη των ζητημάτων που τους απασχολούν και στη λύση των οποίων διαρκής αρωγός είναι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Η ελευθερία του Τύπου ήταν και παραμένει εχέγγυο δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματός μας και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και το «Θέμα Χαλκιδικής».
Τα συγχαρητήριά μου προς την εκδότρια και διακεκριμένη επιχειρηματία κυρία Αντιγόνη Στεφανίδου, τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας κύριο Χρήστο Δημητριάδη και το υπόλοιπο προσωπικό της – δημοσιογράφους και τεχνικούς – είναι θερμά και συνοδεύονται από την ευχή να διατηρήσουν την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους για πολλές ακόμη δεκαετίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *