15 Αυγούστου, 2020
Ελλάδα

Α. Αηδονά: Το “Θέμα της Χαλκιδικής” συνιστά μια πηγή έγκυρης πληροφόρησης, χωρίς παρωπίδες και αγκυλώσεις. Αντιθέτως, προσδίδει στο δημόσιο διάλογο την ελεύθερη ματιά στα γεγονότα, την ανεξάρτητη και υπεύθυνη στάση, πάντα με θετική διάθεση προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Αξιότιμε  κ. Δημητριάδη,

Αξιότιμα στελέχη και εργαζόμενοι της Εφημερίδας,

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετέχω στην επετειακή έκδοση της εφημερίδας “Θέμα της Χαλκιδικής”, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια έγκριτης ενημέρωσης.

 

Η επικοινωνία με τους πολίτες, τους φορείς, τους ανθρώπους της αγοράς και όλο το ενδιαφερόμενο κοινό είναι δύσκολη υπόθεση. Παρά ταύτα, εσείς, κ. Δημητριάδη και όλη η δημοσιογραφική σας ομάδα έχετε επιτύχει την καθιέρωση στην εβδομαδιαία ενημέρωση των συμπολιτών μας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. Μια περιοχή που αποτελεί στολίδι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για τη Χώρα μας και, ταυτόχρονα, είναι ένας πολυαγαπημένος προορισμός χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο.

 

Είναι σημαντικό σε κάθε τομέα, η οικοδόμηση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους συνεργάτες και σε ανθρώπους που αλληλεπιδρούν για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου. Το “Θέμα της Χαλκιδικής” συνιστά μια πηγή έγκυρης πληροφόρησης, χωρίς παρωπίδες και αγκυλώσεις. Αντιθέτως, προσδίδει στο δημόσιο διάλογο την ελεύθερη ματιά στα γεγονότα, την ανεξάρτητη και υπεύθυνη στάση, πάντα με θετική διάθεση προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

 

Κύριε Δημητριάδη,

εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και πάντα με επιτυχίες που είμαι βέβαιη ότι θα τις έχετε. Προσωπικά είμαι περήφανη, διότι βλέπω η δημοσιογραφική προσπάθεια ενός ανθρώπου με τον οποίον συνεργάστηκα άψογα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, να έχει απήχηση και ευρεία αποδοχή.

 

Χρόνια Πολλά & Δημιουργικά!

 

Με εκτίμηση,

Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

& Προγραμματισμού Π.Κ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *