13 Ιουλίου, 2020
Χαλκιδική

Συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας

 

 

 

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Καλλικράτειας είχε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, παρουσία της Διευθύντριας του Σχολείου Κιουπελόγλου Μάλαμας, του Αντιδημάρχου Χατζηαλέξη Δημήτρη και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Αθανασίας Εμμανουηλίδου.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα του σχολείου, ενώ είχε προηγηθεί και σχολικό συμβούλιο στο οποίο παρίσταντο εκπροσωπώντας τον Δήμο η κα Εμμανουηλίδου και ο κος Χατζηαλέξης.

 

Για τα λειτουργικά θέματα αποφασίστηκε ότι, όσα εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της σχολικής επιτροπής, να ικανοποιηθούν μέσω αυτής, αφού ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία (αίτημα, μελέτη και προσφορά). Το βάψιμο του κτιρίου θα πραγματοποιηθεί, μόλις ο Δήμος ενισχυθεί με εποχικό προσωπικό. Σε περίπτωση, που διαπιστωθεί ότι αυτό καθυστερεί, θα αναζητηθεί εναλλακτική λύση.

 

Ήδη έχει προγραμματισθεί η αντικατάσταση των φωτιστικών και η επισκευή των χώρων υγιεινής. Άμεσα, επίσης, θα γίνει και η κοπή των δέντρων στον αύλειο χώρο. Το σχολείο, επίσης, έχει ενταχθεί στο εγκεκριμένα προγράμματα: ενεργειακής αναβάθμισης, πυρασφάλειας, κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ.

 

“Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για  επέκταση του σχολείου ανέθεσα χθες στην Τεχνική Υπηρεσία να ξεκινήσει τις διαδικασίες για προσθήκη κατ’ επέκταση. Επιπλέον, όλοι οι συνεργάτες μου δεσμευτήκαμε για την αντιμετώπιση των λειτουργικών προβλημάτων, που υπάρχουν. Βούληση σίγουρα υπάρχει, το ίδιο και ευαισθησία. Το δείξαμε ήδη επανειλημμένα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας και δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ίδιο ισχύει και για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *