13 Ιουλίου, 2020
Ελλάδα

Σημαντικό ζήτημα προκύπτει για τον Γ. Βαγιωνά ύστερα από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μείζων πολιτικό ζήτημα έχει ανακύψει μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της υπεύθυνης Τουρισμού του Κόμματος Κατερίνας Νοτοπούλου προς τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βαγιωνά. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον καταγγέλλει για πρακτικές Γκόρτζου ενώ αποκαλύπτει πως ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο είναι κουμπάρος του κου Βαγιωνά… Αιτία αυτής της ανακοίνωσης ήταν συνέντευξη του Βουλευτή που τόνισε ότι δεν έπρεπε οι φορείς να απευθυνθούν στον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα υγείας. Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων την επιστολή αυτή υπέγραψαν ο τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής στην Χαλκιδική Γρηγόρης Τάσιος όπως και ο “γαλάζιος” Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης μεταξύ άλλων. Σαφώς και υπάρχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα για αυτή την παρέμβαση του κου Βαγιωνά που ύστερα από μια μεγάλη περίοδο πολιτικής αφωνίας την ίδια ώρα που τα προβλήματα της Χαλκιδικής είναι μεγάλα, να βρίσκεται στην επικαιρότητα για το θέμα της υγείας και μάλιστα με αρνητικό τρόπο.  Περιμένουμε να δούμε αν θα έχει αντίδραση. α

“Η Κυβέρνηση της υποκρισίας, των κολλητών και των κουμπάρων είναι State of mind”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Κατερίνα Νοτοπούλου Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις που ακολούθησαν την επιστολή φορέων της Χαλκιδικής οι οποίοι εξέφραζαν τις ανησυχίες τους για την υγειονομική ικανότητα της περιοχής.
Μάλιστα στην ανακοίνωση της η κ.Νοτοπούλου κάνει λόγο για “πολιτικές πρακτικές εποχής Γκόρτσου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Επιστολή στον πρωθυπουργό με την οποία εκφράζονται σοβαροί φόβοι για την πραγματική υγειονομική ικανότητα της Χαλκιδικής να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά κορωνοϊού με την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου προσυπογράφουν οι πρόεδροι των φορέων της Χαλκιδικής, του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής, της Ένωσης κάμπινγκ Χαλκιδικής, αλλά και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Δηλαδή, μεταξύ αυτών και ο Επικεφαλής του θεματικού τομέα τουρισμού της ΝΔ (!), πολιτευτής της, και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων!

Τεκμηριωμένα και αγωνιώντας για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού, με την επιστολή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ανετοιμότητα και την ελλιπή προετοιμασία του υγειονομικού συστήματος.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι μόνο στην Χαλκιδική αλλά και σε πολλούς σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Σε άλλα νέα για τον κ. Θεοχάρη όλα αυτά είναι μικροπολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι προβλήματα προς επίλυση.

Μήπως ο κ. Τάσιος είναι ΣΥΡΙΖΑ;

Υ.Γ: Έσπευσε βέβαια να “επαναφέρει” στην τάξη τον κ. Τάσιο και να τον “διορθώσει” ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ κ. Βαγιωνάς δηλώνοντας πως οι φορείς δεν πρέπει να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους δημοσίως απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί!

Δεν διστάζει μάλιστα να υπερηφανευτεί για τον “κολλητό” και κουμπάρο του διοικητή του νοσοκομείου! Πολιτικές πρακτικές εποχής Γκόρτσου.

Αυτή όμως ήταν και αυτή θα είναι η ΝΔ και η κυβέρνηση της. Έτσι αντιμετωπίζει τους συλλογικούς φορείς. Έχει αλλεργία στην αντίθετη άποψη ακόμα και αν προέρχεται από το δικό της χώρο.

Η Κυβέρνηση της υποκρισίας, των κολλητών και των κουμπάρων είναι State of mind”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *