29 Σεπτεμβρίου, 2020
Απόψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΜμΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ενώ προ ημερών ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό ότι τα οδικά σύνορα των χωρών από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία θα ανοίξουν κανονικά για να υποδεχτούν από 15 Ιουνίου τους τουρίστες χωρίς κανένα πρόβλημα, αυτό χθες κατέστη αδύνατο με αποτέλεσμα χιλιάδες Σέρβοι τουρίστες έκπληκτοι να εγκλωβιστούν στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αφού τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην χώρα!

Πρόκειται για ένα μεγάλο ΦΙΑΣΚΟ που κατάφερε ένα ακόμη πλήγμα στην τουριστική δραστηριότητα, αμαυρώνει τη χώρα διεθνώς. Ένα ΦΙΑΣΚΟ που απογυμνώνει εντελώς τους δήθεν σχεδιασμούς της για “κανονικότητα” αλλά κυρίως, πλήτει επιπλέον, οικονομικά τους Χαλκιδικιώτες επιχειρηματίες καθιστώντας αποκλειστικά υπεύθυνους τον υπουργό τουρισμού και την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Είναι επιτέλους καιρός, οι υπεύθυνοι να αντιληφθούν ότι ο τουρισμός δεν θέλει ερασιτεχνισμούς και να σταματήσουν να παρακολουθούν τα γεγονότα σαν απλοί θεατές μην έχοντας τον ελεγχο της καταστασης! Να αντιληφθούν επίσης, ότι εδώ και μήνες οι άνθρωποι του τουρισμού, οι χιλιάδες εργαζόμενοι, η Ελληνική περιφέρεια, οι τοπικές κοινωνίες εκπέμπουν SOS.

Το Τμήμα Τουρισμού & ΜμΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *