29 Μαρτίου, 2020
Αθλητικά Πολιτισμός

Για τον Πόντο ρε Γαμώτο!

Με την Ελλάδα την Μακεδονία και την Χαλκιδική

Ο Χαλκιδικιώτης Γιάννης Αρζουμανίδης έστειλε μήνυμα στον Ερντογάν και έβγαλε νοκ άουτ τον Τούρκο Οζέρ!!!

Ένας αθλητικός αγώνας μπορεί να βγάλει και πολιτικά μηνύματα. Αυτό έγινε το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου όταν ο δικός μας Γιάννης Αρζουμανίδης θριάμβευσε επί του Τούρκου Mehmet Ozer, στη 10η επετειακή διοργάνωση MCP, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη.

Η μονομαχία του μεγαλύτερου Έλληνα heavyweight ΜΜΑer Γιάννη Αρζουμανίδη, του σύγχρονου Τιτάνα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών που έχει δοξάσει στο παρελθόν τα ελληνικά χρώματα στο άθλημα της πάλης, κόντρα στον Τούρκο μαχητή της αντίστοιχης κατηγορίας κιλών, Μεχμέτ Οζέρ, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων.

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης κατάφερε σύντομα με νοκ άουτ να επιβληθεί του αντιπάλου του και να αναδειχθεί νικητής απέναντι στον Τούρκο, τον οποίο κέρδισε για δεύτερη φορά στις Μικτές Μαχητικές Τέχνες. Αυτή η νίκη του Γιάννη ήταν πολύ μεγάλη και συμβολική και σίγουρα τον βοήθησαν η Ελληνική ψυχή, το γνήσιο Μακεδονικό πάθος και η Χαλκιδικιώτικη ορμή. Μια νίκη για τον Ποντιακό Ελληνισμό και όσα αυτός τράβηξε. Το μήνυμα βέβαια στους Νεότουρκους είναι σαφές και αδιαπραγμάτευτο. Ας μην πλησιάσουν γιατί θα λάβουν την δυνατή απάντηση στις προκλήσεις.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί Χαλκιδικιώτες και ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ο οποίος συνεχάρη τον Γιάννη Αρζουμανίδη μετά το τέλος του αγώνα.

Περιοχή συνημμένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *