29 Μαρτίου, 2020
Top News Χαλκιδική

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής εκφράζει την οδύνη και τα συλλυπητήρια της προς τις οικογένειες των θυμάτων για την ανείπωτη ανθρώπινη τραγωδία που συγκλόνισε την Χαλκιδική μας, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νομό μας το βράδυ της 10ης Ιουλίου, καθώς και τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της σε όλους όσους επλήγησαν από αυτά.

Οι επιχειρήσεις και οι κάτοικοι του νομού μας, που υπέστησαν καταστροφές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, παρακαλούνται να επισκεφτούν τον Δήμο τους και να υποβάλλουν αίτημα αποζημίωσή τους. Συγκεκριμένα μπορούν να επικοινωνούν στον:
· Δήμο Νέας Προποντίδας, με το Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος και το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου,(στα τηλέφωνα 23733 50221, 50281 κος Σταματίου & Λεοντάκη), και να προσκομίζουν φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστησαν.
· Δήμο Κασσάνδρας, με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στο τηλέφωνο 23743 50100) και να προσκομίζουν φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστησαν.
· Δήμο Σιθωνίας, με το Τμήμα του Πρωτοκόλλου (τηλέφωνο 23753 50100) και να προσκομίζουν φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστησαν.
· Δήμο Πολυγύρου, με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας (στα τηλέφωνα 23713 50750 κο Ζούνη Αθανάσιο, προϊστάμενο τμήματος) και να προσκομίζουν φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστησαν.
· Δήμο Αριστοτέλη, με το Τμήμα του Πρωτοκόλλου (στα τηλέφωνα 23773 50000) και να προσκομίζουν φωτογραφίες από ζημιές που υπέστησαν.

Γιατί μόνο ενεργώντας συλλογικά και συντονισμένα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επανέλθουμε το συντομότερο στην καθημερινότητά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *