11 Αυγούστου, 2020
Πολιτική

Διαλύονται οι ΑΝΕΛ και στην Χαλκιδική;

 

Την παραίτηση του από συντονιστής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Χαλκιδική έκανε ο Δημήτρης Πλαγιανός ο οποίος και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. Διαβάστε τι γράφει παρακάτω:

Λόγο ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αδυνατό να υποστηρίξω την υπεύθυνη θέση του Συντονιστή του Νομού Χαλκιδικής με αποτέλεσμα την αποχώρηση μου από αυτήν .Η απόφαση μου ,βοηθά στην ανάδειξη νέου συντονιστή, στην ανανέωση προσώπων,που με όρεξη και τον απαιτούμενο χρόνο, θα προετοιμαστούν για τους νέους αγώνες του κινήματος που έρχονται. Ετσι
επιβεβαιώνω την νοοτροπία που μας διακατέχει ώς κίνημα μακράν διαφορετική από αυτήν της καρέκλας και των τίτλων.
Επίσης θεωρώ αδύνατον να συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του τόπου μου ,για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Αγωνίστηκα ανιδιοτελώς με ότι μέσα διέθετα σε πολιτικό και τοπικό επίπεδο, έξω από συντεχνίες και συμφέροντα με γνώμονα το καλό της Χώρας μου, του Νομού και του Δήμου μου .
Ευχαριστώ τους πολιτευτές του Νομού Χαλκιδικής Κωνσταντίνο Καμπάνη και Άννα Χαλκιά,τους περιφερειάρχες Κ. Μακεδονίας Παναγιώτη Μυλωνά και Σάββα Τσιμαχίδη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και των Δήμαρχο Προποντίδας Μανώλη Καρρα με τον οποίο εκλέχτηκαν Σύμβουλος Καλλικράτειας.
Πάνω από όλα όμως, τους πολίτες και τα στελέχη που με εμπιστεύτηκαν.

Με εκτίμηση
Πλαγιανος Δημήτριος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *