3 Οκτωβρίου, 2023
Top News Χαλκιδική

Συλλαλητήριο στην Αρναία για την Μακεδονία μας!

Μεγάλο συλλαλητήριο έγινε σήμερα στην Αρναία της Βόρειας Χαλκιδικής όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου εν όψει και του δημοψηφίσματος που γίνεται στα Σκόπια. Οι πολίτες αψήφησαν την κακοκαιρία και παρά την βροχή έδωσαν το παρόν στέλνοντας μήνυμα αγώνα και ενότητας ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών που παραχωρεί όνομα, εθνότητα και Γλώσσα. Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Η πλατεία είχε σημαιοστολιστεί από την προηγούμενη ημέρα με τις γαλανόλευκες. Πατριωτικά τραγούδια και συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα.
Κεντρικός ομιλητής ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς, που έστειλε και τους χαιρετισμούς του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, που παρά τη θέλησή του δεν μπόρεσε να παραστεί.
Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ο λαός τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία Ξακουστή¨ σκορπώντας ρίγη συγκινήσεως. Στοιχεία για το ρεπορτάζ και φωτογραφία πήραμε από τον κο Στέλιο Ρήγα που πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και πληροφορεί τους πολίτες για όλα τα δρώμενα της Βόρειας Χαλκιδικής και ιδιαίτερα της Αρναίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.