28 Σεπτεμβρίου, 2021
Top News Χαλκιδική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ζητά από όλους τους φορείς να μην ξαναπροσκαλέσουν στις εκδηλώσεις του την Βουλευτή της Χ.Α. Σ. Βλάχου 

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ζητά από τους ΟΤΑ, από τους συλλόγους και και γενικότερα από τους φορείς να μην ξανακαλέσουν την Βουλευτή της Χρυσής Σωτηρία Βλάχου στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν καθώς αυτή χειροκρότησε όπως φάνηκε από τις κάμερες τον κο  Μπαρμπαρούση, όταν έκανε λόγο για πραξικόπημα. Όπως τονίζει η ανακοίνωση, αν καλείται η κα Βλάχου και παρευρίσκεται, τότε η Βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτούν και θα πετυχαίνουν την αποπομπή της ή δεν θα συμμετέχουν, καταγγέλλοντας την παρουσία της.  Είναι γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλους νομούς όπου οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής δεν καλούνται, στην Χαλκιδική η Βλάχου και καλείται, και χαιρετίζει εκδηλώσεις αλλά και έχει σημαντική θέση. Η εφημερίδα πάντα είναι ανοικτή και στην άλλη άποψη για να την φιλοξενήσει. Παρακάτω διαβάστε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
Η σημερινή – απροκάλυπτη πλέον – προσπάθεια πρόκλησης πραξικοπήματος και κατάλυσης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας από την Χ.Α., κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, δεν ήρθε ως “κεραυνός εν αιθρία”. Οι ευθύνες της ΝΔ είναι τεράστιες που εδώ και καιρό ανέχεται, θρέφει και ενισχύει την ακροδεξιά ΚΑΙ με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Το χειροκρότημα της βουλευτή της Χ.Α. της Χαλκιδικής Σωτηρίας Βλάχου, στην τοποθέτηση του συναδέλφου της, ξεπερνάει τα όρια ανοχής μας και προκαλεί τα δημοκρατικά ιδανικά όλων των Χαλκιδικιωτών σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν, πλην της Χ.Α.
Για πρώτη αλλά όχι για τελευταία φορά, καλούμε τους εκπροσώπους της της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους φορείς και τις συλλογικότητες στη Χαλκιδική που μέχρι σήμερα προσκαλούσαν ή ανέχονταν την παρουσία της στις διάφορες εκδηλώσεις, επιτέλους να την αποκηρύξουν ορθώνοντας το ανάστημά τους απέναντι στον φασισμό που επιβουλεύεται ανοικτά και χωρίς μάσκες πια, τη Δημοκρατία στη χώρα μας. 
Σε αντίθετη περίπτωση, η Ν.Ε., η βουλευτής μας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής από τώρα και στο εξής, σε παρόμοιες περιπτώσεις είτε θα απαιτούν και θα πετυχαίνουν την αποπομπή της ή δεν θα συμμετέχουν, καταγγέλλοντας την παρουσία της. 
Οι ευθύνες που έχουμε όλοι μας στην προάσπιση της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ευημερίας της χώρας με ενωμένους όλους τους Έλληνες, είναι μεγάλες.
 
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *