2 Δεκεμβρίου, 2022
Top News Χαλκιδική

Είχε προβλέψει ο Ν. Καραμανλής την αντισυνταγματικότητα του ΕΦΚΑ σύμφωνα με συνεταιρισμούς!

 

 

Φαίνεται πως μια μεγάλη δικαίωση ήρθε για τον γνωστό δικηγόρο και μέλος του τομέα δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Καραμανλή από το ζήτημα της κρίσης του νόμου για το ΕΦΚΑ που κρίθηκε αντισυνταγματικός. Σύμφωνα με ανακοινώσεις αγροτικών συνεταιρισμών ο Νίκος Καραμανλής ήταν αυτός που ως νομικός σύμβουλος αλλά και μάχιμος δικηγόρος σε πολλές γενικές συνελεύσεις είχε επισημάνει τις αβλεψίες του νόμου θωρακίζοντας με επαγγελματισμό και ταχύτητα τα έννομα συμφέροντα τους. Ως γνωστών Νίκος Καραμανλής έχει βρεθεί στην διάθεση του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για συμμετοχή του σε μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες. Παρακάτω διαβάστε την ανακοίνωση του αγροτικού συνεταιρισμού Αγίου Μαμάντος και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ

 

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευχάριστη έκπληξη οι αγρότες – μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Μάμαντος Δήμου Προποντίδας , ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ότι τελικά ο νόμος « Κατρούγκαλου» όπως είναι γνωστός ο νόμος για την επιβολή του ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες θα κριθεί από το Συμβούλιο Επικρατείας ως αντισυνταγματικός !! και επομένως άκυρος.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την ευθυκρισία και την νομική ορθότητα των απόψεων του Δικηγόρου Χαλκιδικής και νομικό σύμβουλο πολλών αγροτικών ενώσεων στον Ν. Χαλκιδικής κου Νικολάου Χ. Καραμανλή ο οποίος σε πολλές γενικές συνελεύσεις, μας παρείχε εμπρόθεσμα τις απόλυτα ορθά νομικές του συμβουλές για την αντιμετώπιση του ΕΦΚΑ από εμάς τους αγρότες και προέβλεψε με βεβαιότητα ότι ο Νόμος επιβολής ΕΦΚΑ θα κριθεί αντισυνταγματικός, θωρακίζοντας με επαγγελματισμό και ταχύτητα τα έννομα συμφέροντα μας.
Οφείλουμε να αποδώσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον κο Νίκο Καραμανλή που τα τελευταία 15 χρόνια είναι ο μόνος νομικός συμπαραστάτης που βρέθηκε ανελλιπώς κοντά στα προβλήματα των αγροτών ( ΔΕΗ , διαχείριση υδάτων κλπ) τόσο με την ιδιότητά του ως Δικηγόρος όσο και με την πολιτική του ιδιότητα παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες στους αγρότες της Χαλκιδικής. Ευχόμαστε ολόψυχα οι πολυετείς αγώνες του να δικαιωθούν και να εκτιμηθούν ανάλογα από τους Χαλκιδικιώτες .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.