8 Ιουνίου, 2023
Top News Χαλκιδική

Δ. Τσούφης: Η σημερινή διοίκηση χαρακτηρίζεται από ανεπάρκεια, ανικανότητα, μεθόδευση, ιδιοτέλεια και αναξιοπιστία

 

Αναφορικά με αυτό το σοβαρό και σημαντικό θέμα πραγματοποίησε παρέμβαση  ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Τσούφης ο οποίος για την ανεξαρτητοποίηση του Μανώλη Μπέη δήλωσε στην εφημερίδα μας τα ακόλουθα:

 

Μετά από πολλές μάχες μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια για το συμφέρον των δημοτών της Νέας Προποντίδας η επιβεβαίωση των απόψεων και των θέσεων μας ήρθε από τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μπέη από τη διοίκηση Καρρά ήρθε να επιβεβαιώσει όσα η δημοτική μας παράταξη αναδεικνύει σχετικά με την ανεπάρκεια, την ανικανότητα, την μεθόδευση, την ιδιοτέλεια και την αναξιοπιστία της σημερινής διοίκησης τόσο προς τους Δημότες του Δήμου Νέας Προποντίδας αλλά και προς τους δημοτικούς συμβούλους καθ´όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας της.

Στη τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Μπέη στο Δημοτικό συμβούλιο οι μάσκες έπεσαν-

Ο κ. Μπέης κατηγόρησε τον δήμαρχο για τριτοκοσμικό καθεστώς, για ‘’Φατριασμό’’, για συστηματική υπονόμευση, αχαριστία, αλαζονεία, αγνωμοσύνη και συστηματική περιθωριοποίηση αξιόλογων στελεχών από τον ίδιο.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ.Μπέη σκοπό έχει να:

α)Αναδείξει το πραγματικό πρόσωπο της σημερινής διοίκησης και τη παρακμιακή της πορεία.
β)Να ανακόψει όσο μπορεί το γεγονός αυτό.
γ)Να διευκολύνει τους συναδέρφους της συμπολίτευσης να απελευθερωθούν και να πούνε την αλήθεια για αυτά που έζησαν και ζουν.

Όλα αυτά ειπώθηκαν στη τοποθέτηση του κ. Μανώλη Μπέη  στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μανώλη συγχαρητήρια για το σθένος και την ανιδιοτέλεια σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.