14 Ιουνίου, 2021
Top News Άρθρα

Η παραχώρηση εδαφικών αξιώσεων σε περίοδο ειρήνης ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία

Γράφει ο Στεργιανός Κοτσαμπασόπουλος μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ

Το πιο σημαντικό ζήτημα είναι το όνομα. Όχι το Σύνταγμα. Και η Σοβιετική Ένωση είχε Σύνταγμα (1977) και η Γιουγκοσλαβία είχε Σύνταγμα (1974)  αλλά διαλύθηκαν. Ολόκληρος ο αλυτρωτισμός ενσωματώνεται εντός του ονόματος διότι το όνομα λειτουργεί ως επιθετικός προσδιορισμός και αποτελεί την γενεσιουργό αυτοτροφοδοτούμενη μήτρα του προβλήματος. Θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο Κυπριακό πρόβλημα κατά αναλογία της υπογραφής της ατελούς σύμβασης της Ζυρίχης-Λονδίνου το 1959.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι Σλάβοι ίσως Βούλγαροι αλλά όχι Μακεδόνες αφού εμφανίστηκαν στο ιστορικό προσκήνιο 1.000 χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο . Αντιθέτως συστηματικά, διαχρονικά και μεθοδευμένα, έχουν κατακλέψει την ιστορία και τα σύμβολα της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας και έχουν συστηματικά σφετεριστεί, υφαρπάξει και παραχαράξει τα ιστορικά δεδομένα. Συγχρόνως με επιθετικότητα και προκλητικότητα προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνδεθούν με την Αρχαία Ελληνική Μακεδονία όπως με το πρόσφατο φαραωνικής επινόησης πρόγραμμα ΣΚΟΠΙΑ 2014.

Δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα αναφορικά με την παρούσα κατάσταση καθώς αυτοί είναι οι επισπεύδοντες. Άλλωστε εντός του FYROM υπάρχει και το Yougoslav.  Αρνούμαι να γίνω νέος Ιούδας και να λάβω 30 αργύρια των οικονομικών ανταλλαγμάτων και είναι ντροπή μια ισχύ διακομματική κλίκα να παραχωρεί χωρίς λόγο την ένδοξη Ελληνική ιστορία των 3.000 ετών, την Ελληνική γλώσσα και την φιλοσοφία σε τρίτο μέρος με την δική μας βούλα. Δηλαδή τον Αριστοτέλη, τον Αλέξανδρο, τη Μακεδονική δυναστεία,  τα μνημεία μας. Καλύτερα φτωχός παρά προσκυνημένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *