Top News Χαλκιδική

Γιάννης Κουφίδης: Αλλάζουμε σελίδα στο Επιμελητήριο

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Γιάννης Κουφίδης. Ο κος Κουφίδης έλαβε 67% ένα ποσοστό που σαφώς είναι πολύ μεγάλο και γεμίζει με ευθύνες για την επόμενη μέρα. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:

  ” Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, έχω την τιμή να αναφέρω ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Χαλκιδικής  έδωσε    ψήφο εμπιστοσύνης στο συνδυασμό “Επιχειρούμε Μαζί” και την εντολή να συμμετέχουν στη διοίκηση του, 21 ικανά μέλη και των τριών (3) συνδυασμών.

 Από ψυχής ευχαριστώ τα μέλη του Ε.Χ. που συμμετείχαν ως υποψήφιοι και στους τρεις εκλογικούς συνδυασμούς καθώς και τους επικεφαλείς αυτών, για τον πολιτικό πολιτισμό που  επέδειξαν  καθ’ όλη την διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

 Ευχαριστώ την εκλογική επιτροπή και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Ε.Χ. για την άριστη συνεργασία και για την άρτια διεξαγωγή των εκλογών.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα την ομάδα των συνεργατών μου, που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

 Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Αφουγκραστήκαμε με ιδιαίτερη προσοχή τα μέλη που  απείχαν της διαδικασίας, στέλνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το δικό τους επιτακτικό μήνυμα για την εξολοκλήρου αλλαγή της επικοινωνίας και συνεργασίας του Ε.Χ. με τα μέλη του.

Από αύριο αλλάζουμε σελίδα και δεσμευόμαστε για την εγκαθίδρυση συμμετοχικής διοίκησης, την παροχή αποκεντρωμένων υπηρεσιών, στηρίζοντας την τοπική αγορά μέσω συνεργειών. Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε χωρίς διακρίσεις, με κοινό βηματισμό όλοι μαζί.

Από αύριο “Επιχειρούμε Όλοι Μαζί”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.