30 Σεπτεμβρίου, 2023
Top News Απόψεις Άρθρα Επιστολές Οικονομία

Γ. Τσανανάς:  Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν οι εργαζόμενοι στην «Ελληνικός Χρυσός». 

 

 

 

Επιστολή προς την εφημερίδα μας Θέμα της Χαλκιδικής έστειλε ο μεταλειολόγος μηχανικός και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Τσανανάς με αφορμή το  λουκέτο που θα μπει στην επένδυση της Ελληνικός Χρυσός. Ο κος Τσανανάς δήλωσε τα ακόλουθα:

 

 

Οι παλινωδίες των κυβερνόντων οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, την μεγαλύτερη μεταλλευτική επένδυση της Ελλάδος, σε οριστικό κλείσιμο. Για τους λόγους αυτούς, έλαβα την πρωτοβουλία, για μία ακόμη φορά , να κάνω έκλυση προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για σύνεση, συνεργασία αυτοσυγκράτηση και αποτελεσματικότητα. Δεν αντέχουν άλλο οι εργαζόμενοι και η κοινωνία γενικότερα. Η ελπίδα τους ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, έχει εξανεμιστεί. Έχουν εξουθενωθεί από την διαρκή αβεβαιότητα του εργασιακού τους μέλλοντος. Δεν μπορεί η περιοχή να διαθέτει ένα τόσο τεράστιο μεταλλευτικό δυναμικό και οι εργαζόμενοι και η κοινωνία γενικότερα να διακατέχονται από συναισθήματα αβεβαιότητας και χρεοκοπίας. Έχω τονίσει πολλές φορές – λόγο ειδικότητας – και το πιστεύω ακράδαντα, ότι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της Χαλκιδικής – και όχι μόνο – είναι η συνετή εκμετάλλευση της μεταλλοφόρους περιοχής στην Β-Ανατολική Χαλκιδική. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει το επιθυμητό για την περιοχή μας αποτέλεσμα – «Την υγιή ανάπτυξη του ορυκτού πλούτου της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής».

 

ΥΣ. Ο Κος Τσανανάς Γεώργιος Είναι μεταλλειολόγος – Μηχανικός από την Στρατονίκη. Έχει ακολουθήσει όλη την διαδικασία του κόμματος της ΝΔ μέσω του μητρώου στελεχών και θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Χαλκιδική

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.