24 Ιανουαρίου, 2021
Χαλκιδική

Νέοι υποψήφιοι στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

 

 

Άνεμος ανανέωσης έρχεται στις εκλογές του επιμελητηρίου Χαλκιδικής καθώς συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν σκοπό και στόχο να προσφέρουν πολλά. Έτσι λοιπόν την τιμητική τους έχουν από τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του υποψήφιου Προέδρου Γιάννη Κουφίδη ο Χαράλαμπος Γιαλαμπούκης ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος καθώς και ο πρόεδρος του συνδέσμου ηλεκτρολόγων Χρήστος Παπαγιάννης. Ακόμη υποψήφιος θα είναι και πρόεδρος του ΟΠΑ, δημοτικός σύμβουλος Νέας Προποντίδας και υδραυλικός στο επάγγελμα Κώστας Κουτσουμούκης. Οι τρεις αυτοί θα είναι υποψήφιοι στο μεταποιητικό τμήμα. Ακόμη υποψήφιος θα είναι ο δραστήριος επιχειρηματίας Θέμης Τσούφης ο οποίος έχει αναπτύξει δράσεις σε νεοφυής επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς θεωρείται ανερχόμενος και νέος στο επιχειρήν. Ο κος Τσούφης θα είναι στο εμπορικό τμήμα. Ο κάθε εκλέκτορας θα έχει την δυνατότητα να επιλέγει μέχρι τρεις σταυρούς στο τμήμα το οποίο ανήκει.  Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί :

-Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στην Ιερισσό, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου. Οι κάλπες ανοίγουν στις 9:00 και κλείνουν στις 19:00.

-Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στα Νέα Μουδανιά, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου (Αμφιθέατρο). Οι κάλπες ανοίγουν στις 9:00 και κλείνουν στις 19:00.

-Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Πολύγυρο, στο κτίριο του Επιμελητήριου Χαλκιδικής. Οι κάλπες ανοίγουν στις 9:00 και κλείνουν στις 19:00.

Είναι σημαντικό κατά την προσέλευση τους τα μέλη να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο( δίπλωμα, διαβατήριο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *