Top News Χαλκιδική

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 50 ονόματα του συνδυασμού “Επιχειρούμε Μαζί!”

Οι Πενήντα(50) υποψήφιοι του « Ε π ι χ ε ι ρ ο ύ μ ε Μαζί» είναι συνδυασμός έμπειρων στελεχών και νέων ικανών ανθρώπων οι οποίοι είναι καταξιωμένοι και πετυχημένοι επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες και επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα.

Είναι άνθρωποι της αγοράς που ξέρουν τα προβλήματα, που ζουν με αυτά και μπορούν να προτείνουν λύσεις. Είναι συνάδελφοι μας με γνώση και όρεξη να προσφέρουν στον επαγγελματικό τους κλάδο και διάθεση να αλλάξουν τα δεδομένα στον επιμελητηριακό χώρο, καθιστώντας το Επιμελητήριο έναν θεσμό με κυρίαρχο ρόλο στην Ανάπτυξη του Νομού Χαλκιδικής.

Ο Γιάννης Κουφίδης αναφερόμενος στον πρώτο πυρήνα των ανθρώπων που στελεχώνουν τον συνδυασμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «…είναι μεγάλη τιμή για εμένα η μεγάλη προσέλευση
τόσο αξιόλογων ανθρώπων οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια μας και κοσμούν με τη συμμετοχή τους ένα ψηφοδέλτιο αξιόμαχο, πολυσυλλεκτικό και έτοιμο να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, εκπροσωπώντας επάξια τον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής σε συνθήκες δύσκολες για τη χώρα και αποτρεπτικές για το επιχειρείν…

Το Επιμελητήριο δεν το αντιλαμβανόμαστε απλώς ως έναν εισπρακτικό μηχανισμό. Μπορεί να γίνει ένα εργαλείο διεκδίκησης δικαιωμάτων, πόρων και λειτουργιών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας. Ένα πεδίο όπου προάγεται η δημιουργικότητα και καλλιεργείται η υγιής επιχειρηματική κουλτούρα. Ένα δίκτυο πληροφόρησης, εξωστρέφειας και καινοτομίας για τα μέλη του .

Δέσμευση μας είναι να αγωνιστούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε προοπτική για τον τόπο μας και συνθήκες βιωσιμότητας – ανάπτυξης για τα μέλη του επιμελητηρίου.
Με αυτήν την προσέγγιση απευθυνόμαστε στις επιχειρήσεις όλου του Νομού Χαλκιδικής, θέτοντας στην κρίση όλων το όραμά μας για το Επιμελητήριο.

Είναι εμφανής η αναγκαιότητα της συστράτευσης όλων των επιχειρηματιών και της συσπείρωσης γύρω από μια ενωτική προσπάθεια. Τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας απαιτούν ένα ενιαίο βηματισμό από όλους μας. Ανοιχτό βλέμμα προς όλους και βούληση για να συνθέσουμε τις όποιες αντιθέσεις. Οι συγκυρίες μας θέλουν όλους μαζί !»

«ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
Παραθέτουμε πιο κάτω τα πρώτα πενήντα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «Επιχειρούμε  Μαζί», τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα ολοκληρώσουν το συνδυασμό μας.

1.ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΟΣ ΜΟΣΧΟΣ
2.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
4.ΑΡΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
5.ΒΛΑΝΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
6.ΓΑΝΙΤΟΥ ΚΑΛΙΟΠΠΗ
7.ΓΙΔΑ ΜΑΡΙΑ
8.ΕΛ ΧΑΝΤΑΝΤΙΝ ΗΛΙΑΣ
9.ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
10.ΖΑΓΚΟΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
11.ΚΑΜΑΡΓΙΩΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
12.ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
13.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
14.ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
15.ΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
16.ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ
17.ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
18.ΚΤΕΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
19.ΛΑΝΤΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20.ΛΙΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
21.ΜΑΓΝΙΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22.ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
23.ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
24.ΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
25.ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ(ΚΟΡΙΝΑ ΖΟΛΑ)
26.ΜΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
27.ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
28.ΝΑΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
29.ΠΑΠΑΜΕΤΗ ΟΛΓΑ
30.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
31.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
32.ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
33.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
34.ΠΛΑΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
35.ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
36.ΣΓΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
37.ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
38.ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
39.ΤΗΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
40.ΤΟΥΦΕΚΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
41.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
42.ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
43.ΤΣΕΛΕΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
44.ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
45.ΤΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
46.ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
47.ΧΟΥΤΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
48.ΧΟΥΧΟΥΤΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ(ΜΑΚΗΣ)
49.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
50.ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.